Драги осмаци,

Позивамо вас и ваше родитеље да у понедељак, 25. децембра у 17 часова, дођете у нашу школу (учионица бр. 8) на промоцију билингвалног српско-руског природно-математичког одељења. Са специфичностима овог смера Алексиначке гимназијје упознаће вас наши ученици двојезичних одељења, а такође и наставници који реализују наставу на руском језику.

Алексиначка гимназија и ове године организује бесплатни курс руског језика који је намењен, пре свега, ученицима који у основној школи нису учили руски језик. Осмишљен је као интензивна припрема за пријемни испит из руског језика за упис у двојезично српско-руско одељење наше школе. Настава је истовремено прилагођена нивоу знања и узрасту полазника и одвија се по модерним методама уз употребу савремених наставних средстава. Настава ће се одвијати два пута недељно , у периоду од 22. јануара 2023. до 17. маја 2024. године. 

Заинтересовани ученици могу се пријавити у школи или попуњавањем електронског формулара  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfn6ywQx33tIzkoqIDyBYjGgHdbj9CQWvIbi8cH65MLNkFDvQ/viewform?usp=sharing&urp=gmail_link
 

За све додатне информације у вези са припремном наставом можете нас контактирати електронским путем e-mail адреса : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.oliveravojinovic_1968@hotmail.com или телефоном: 018/804224, 0641173685.

 

Добро нам дошли!