Вести

Међународна олимпијада о стваралаштву Максима Горког

И Алексиначка гимназија се придружила дистанционој Међународној олимпијади о стваралаштву Максима Горког! Дивно је да постоје деца која желе да читају и дела која нису обухваћена школском лектиром! Дивно је такође и то, што је ова олимпијада посвећена управо неправедно заборављеном Максиму Горком!...Сазнајте више


Opštinsko takmičenje u rukometu

Dana 14.11.2017., u organizaciji Saveza za školski sport Srbije u Aleksincu održano je Opštinsko takmičenje u rukometu. Aleksinačku gimnaziju predstavljale su muška ekipa koja je zauzela 2. mesto. Ženska, lepša, ekipa zauzela je 1. mesto i samim tim izborila sebi plasman na Okružnom takmičenju.
Sve čestitke...Сазнајте више


"Inkluzija,diskriminacija i prava deteta"

2.novembra 2017.godine, za vreme šestog časa, održano je zanimljivo i edukativno predavanje na temu “Inkluzija,diskriminacija i prava deteta”.

...Сазнајте више

Žurka pod maskama

31.10.2017 učenici Aleksinačke gimnazije organizovali su humanitarnu žurku pod maskama.Sav prikupljen novac biće uplaćen u humanitarne svrhe,a mi se zahvaljujemo svima koji su prisustvovali,bili humani i ulepšali veče.

Kључ је у књигама

И ове године,ученици наше школе и професори посетили су Сајам књига.
На 62. Међународном београдском сајму књига учествовали су, поред излагача из Србије, излагачи из Анголе, Белорусије, Босне и Херцеговине, Индије, Ирана, Јапана, Канаде, Кине, Македоније, Румуније, Русије, Турске, Украјине, Хрватске,...
Сазнајте више


Старе објаве

Comments are closed.

© 2015 Sofarider Inc. All rights reserved. WordPress theme by Dameer DJ.