EKSKURZIJA ZA II RAZRED

ЕКСКУРЗИЈА УЧЕНИКА 2. РАЗРЕДА

 

ПУТНИ ПРАВАЦ:ЗЛАТИБОР-МОКРА ГОРА-СИРОГОЈНО

ВРЕМЕ ПУТОВАЊА ОД 20.09.2018 ДО 22.09.2018.ГОДИНЕ

  1. дан Полазак у 7 часова испред школе. Вожња преко Крушевца, Трстеника, Чачка и Ужица. Посета цркве Лазарице у Крушевцу и слободно време. Посета манастира Љубостиња и манастира Жича. Долазак на Златибор, смештај у хотел, вечера. Ноћење.
  2. дан Доручак. Након доручка крећемо у обилазак Мокре Горе. Вожња Шарганском осмицом, обилазак Мећавника, Дрвенграда.Повратак у хотел, вечера, дискотека. Ноћење.
  3. дан Доручак. Обилазак етно села Сирогојно. Вожња ка Ужицу, обилазак града, вожња ка Врњачкој бањи, слободно време. Повратак у Алексинац у вечерњим часовима.

Програм екскурзије, односно цена аранжмана укључује:

  1. Превоз аутобусима високе туристичке класе, високоподним или двоспратним, зависно од броја путника, са климом, видео/двд, аудиоопремом, који су по својој конструкцији, функционалности, удобности у вожњи, пространости, опремљености и хигијени примерени извођењу описаног путовања.
  2. Два ноћења на Златибору. Смештај у хотелу или другом објекту категоризованом за екскурзије на бази полупансиона (доручак и вечера), у собама највише 1/3 и 1/ 4, без помоћних лежаја, под условом да свака соба има купатило и да је објекат по својој функционалности, удобности, пространости и хигијени примерен смештају ученика.
  3. Обиласке по програму, туристичког водича током путовања.
  4.  Улазнице за Дрвенград, вожњу Шарганском осмицом, Сирогојно,1 дискотека (2. други дан Златибор)
  5.  Гратисе: 4 гратиса за разредне старешине и 4 гратиса за ученике
  6.  Гратис за вођу пута испред школе
  7.  У случају да у месту извођења екскурзије не постоји организована здравствена заштита, агенција је дужна да обезбеди лекара пратиоца. Уколико постоји организована здравствена заштита организација екскурзије не подразумева лекара пратиоца.

 

 

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2015 Sofarider Inc. All rights reserved. WordPress theme by Dameer DJ.