EKSKURZIJA ZA II RAZRED

UncategorizedComments Off on EKSKURZIJA ZA II RAZRED

ЕКСКУРЗИЈА УЧЕНИКА 2. РАЗРЕДА

 

ПУТНИ ПРАВАЦ:ЗЛАТИБОР-МОКРА ГОРА-СИРОГОЈНО

ВРЕМЕ ПУТОВАЊА ОД 20.09.2018 ДО 22.09.2018.ГОДИНЕ

  1. дан Полазак у 7 часова испред школе. Вожња преко Крушевца, Трстеника, Чачка и Ужица. Посета цркве Лазарице у Крушевцу и слободно време. Посета манастира Љубостиња и манастира Жича. Долазак на Златибор, смештај у хотел, вечера. Ноћење.
  2. дан Доручак. Након доручка крећемо у обилазак Мокре Горе. Вожња Шарганском осмицом, обилазак Мећавника, Дрвенграда.Повратак у хотел, вечера, дискотека. Ноћење.
  3. дан Доручак. Обилазак етно села Сирогојно. Вожња ка Ужицу, обилазак града, вожња ка Врњачкој бањи, слободно време. Повратак у Алексинац у вечерњим часовима.

Програм екскурзије, односно цена аранжмана укључује:

  1. Превоз аутобусима високе туристичке класе, високоподним или двоспратним, зависно од броја путника, са климом, видео/двд, аудиоопремом, који су по својој конструкцији, функционалности, удобности у вожњи, пространости, опремљености и хигијени примерени извођењу описаног путовања.
  2. Два ноћења на Златибору. Смештај у хотелу или другом објекту категоризованом за екскурзије на бази полупансиона (доручак и вечера), у собама највише 1/3 и 1/ 4, без помоћних лежаја, под условом да свака соба има купатило и да је објекат по својој функционалности, удобности, пространости и хигијени примерен смештају ученика.
  3. Обиласке по програму, туристичког водича током путовања.
  4.  Улазнице за Дрвенград, вожњу Шарганском осмицом, Сирогојно,1 дискотека (2. други дан Златибор)
  5.  Гратисе: 4 гратиса за разредне старешине и 4 гратиса за ученике
  6.  Гратис за вођу пута испред школе
  7.  У случају да у месту извођења екскурзије не постоји организована здравствена заштита, агенција је дужна да обезбеди лекара пратиоца. Уколико постоји организована здравствена заштита организација екскурзије не подразумева лекара пратиоца.

 

 

Comments are closed.

© 2015 Sofarider Inc. All rights reserved. WordPress theme by Dameer DJ.